Jaarlijkse BeterKeten-bijeenkomst


Trots, en nu?

Beste relatie,

Namens het bestuur van de Stichting BeterKeten nodig ik u van harte uit voor onze jaarlijkse bijeenkomst op 30 mei 2017 van 16.45 – 19.30 uur in het Franciscus Vlietland. De bijeenkomst heeft een informatief, inspirerend en interactief karakter, waarbij tevens gelegenheid is voor ontmoeting tijdens een heerlijk buffet.

Centraal staat het thema ‘Trots, en nu?’ Wij zijn namelijk trots op de resultaten van alle gezamenlijke inspanningen in de afgelopen jaren en delen deze graag met u. Daarbij gaan we in op de resultaten van twee projecten: het Neonataal Centrum Rotterdam dat de samenwerking uitbreidt naar de perinatale zorg. En het multidisciplinaire Schildklier Netwerk zuidwest Nederland waarin tien ziekenhuizen kennis en expertise bundelen rondom patiëntenzorg én wetenschappelijk onderzoek. Na de presentatie van een project gaan panelleden met elkaar en aanwezigen in gesprek over  de toekomst van dit project: hoe nu verder? Wat gaat of moet men doen om samen verdere waarde te creëren voor de patiënt? Hoe kunnen behaalde resultaten inzichtelijk gemaakt worden voor de omgeving?

Prof. Jan Hazelzet, bijzonder hoogleraar Kwaliteit en uitkomsten van zorg uit het Erasmus MC, geeft een inhoudelijke bijdrage aan het programma. Hij vertelt over de betekenis van ‘waarde gedreven zorg’ en de rol die regionale samenwerking hierin speelt.

‘Last but not least’, vieren we tijdens de bijeenkomst de bestuurlijke uitbreiding van de Stichting BeterKeten met het topklinische Albert Schweitzer ziekenhuis. Ook wordt het boekje Trots, en nu? uitgereikt met daarin tientallen samenwerkingsprojecten over hun resultaten en toekomstige ambities.

Kortom een bijeenkomst die voor iedereen betrokken bij regionale samenwerking zinvol en inspirerend zal zijn. En daarom: graag tot ziens op 30 mei!
U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een mail te sturen aan info@beterketen.nl.

Hartelijke groet,
Namens de bestuurders en medewerkers van de BeterKeten,

Rianne Ruit

© 2018 BeterKeten

Ontwerp en realisatie door condept