hoekje
hoekje
hoekje
hoekje
LinkedIn
nieuws-detail

Datum bekend voor Netwerkbijeenkomst "Grensverleggend"

Op donderdag 25 januari as. zal de negende editie van de BeterKeten netwerkbijeenkomst “Grensverleggend” plaatsvinden. Geïnteresseerd in regionale wetenschappelijke onderzoekstrajecten, netwerken én in samenwerken in de zorg en in de natuur? Reserveer 25 januari van 15.00 tot 21.00 uur in je agenda!

Wat kun je verwachten?
De twee BeterKeten speerpunten netwerken en wetenschap staan centraal:
De middag staat in het teken van de wetenschap met o.a. posterpresentaties van diverse lopende BeterKeten promotietrajecten. En we maken bekend welke promotietrajecten voor de komende jaren subsidie ontvangen!
Het tweede deel staat in het teken van samenwerken en netwerken: een aantal netwerken deelt  successen en geleerde lessen. Ook geven we samen met stichting SRZ een doorkijkje naar de stand van zaken rondom de IZA thema's in relatie tot de ontwikkelingen in de regio.

Samenwerken in de natuur
Boswachter Arjen Postma is onze gastspreker. Hij neemt ons mee in de wereld van het dierenrijk: hoe ziet samenwerking er daar uit? Hoe komen verandering en vernieuwing in de natuur tot stand? 

“Net als de natuur heeft iedere organisatie avonturiers en vrijbuiters nodig. In de natuur is het vaak anders dan op het eerste gezicht lijkt. Daarom moet je verder kijken, onderzoeken en je mening durven herzien", vindt de boswachter.

Alle informatie over het programma kun je hier lezen. 
Meld je hier aan.

Vorige

Ruim twee ton voor onderzoek naar beste combinatie van borstbesparende operatie en bestraling

Volgende

Terugblik op een succesvolle BeterKeten Netwerkbijeenkomst

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!