hoekje
hoekje
hoekje
hoekje
LinkedIn
nieuws-detail

Marjolein Tasche nieuwe voorzitter BeterKeten

Het bestuur van Stichting BeterKeten heeft op 1 december j.l. Marjolein Tasche (voorzitter RvB Franciscus Gasthuis & Vlietland) per 1 januari 2022 benoemd tot voorzitter van de stichting BeterKeten. Tasche is de opvolger van Peter van der Meer (voorzitter RvB Albert Schweitzer Ziekenhuis), die per 1 januari 2022 aftreedt als voorzitter wegens het bereiken van de statutair bepaalde voorzitterstermijn.

Marjolein Tasche: “Ik heb veel zin om het stokje van Peter over te nemen en deze uitdaging samen met alle partners en het projectbureau aan te gaan. We hebben met elkaar de afgelopen 10 jaar al veel bereikt. De regionalisering komt eraan en biedt nog meer kansen voor verdere samenwerking op inhoud van zorg en wetenschap. De speerpunten benoemd in het jaarplan 2022 hanteren we daarvoor als leidraad.”

Marlise Schouten, directeur BeterKeten: "Ik kijk uit naar een prettige en fijne samenwerking met Marjolein Tasche als nieuwe voorzitter. Een zeer ervaren bestuurder en verbinder. Ik dank Peter van der Meer voor zijn positieve energie en inzet de afgelopen jaren als voozitter."

Vorige

Ruim twee ton voor onderzoek naar beste combinatie van borstbesparende operatie en bestraling

Volgende

Nieuwe regionale samenwerking voor chronisch hartfalen

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!