hoekje
hoekje
hoekje
hoekje
LinkedIn

Wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek vanuit topklinische en academische ziekenhuizen samen, levert méér waarde op voor de kwaliteit van onderzoek en daarmee voor verdere innovatie van zorg.

video-thumbnail

Wetenschap & Promotietrajecten

Innovatie en voortuitgang vraagt om onderzoek, ontwikkeling en samenwerking. De stichting BeterKeten faciliteert en stimuleert sinds 2011 de samenwerking op het gebied van patiëntenzorg en wetenschap over de muren van zorginstellingen en specialismen heen. In de lopende samenwerkingsprojecten doet men samen onderzoek om de zorg te verbeteren. 

Vanaf 2016 reikt BeterKeten subsidie uit voor wetenschappelijk onderzoek. De subsidie gaat naar promotietrajecten binnen de BeterKeten ziekenhuizen. De promotietrajecten stimuleren innovatie op het gebied van kwaliteit en doematigheid van zorg en samenwerking binnen de regio.

BeterKeten wetenschapscommissie met leden van alle BeterKeten partners verbeteren de onderlinge samenwerking op het gebied van wetenschap, onder andere door inzet van onderwijs op gebied van wetenschappelijke ontwikkeling van onderzoekers. 

Hieronder leest u meer over de door BeterKeten gesubsidieerde onderzoeksprojecten.

Bekijk onze infographics: 
Moment of Science BeterKeten dec 2021
Moment of Science BeterKeten dec 2022

Moment of Science 2022

Meer lezen over de updates van de onderzoeken in onze jaaruitgave "A moment of Science".

Voor de tweede keer hebben we de onderzoekers gevraagd een update te geven over de lopende en reeds afgeronde onderzoeken. 

Klik op de download button hieronder om de nieuwe moment of science 2022 te lezen. Download

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!