hoekje
hoekje
hoekje
hoekje
LinkedIn

Wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek vanuit topklinische en academische ziekenhuizen samen, levert méér waarde op voor de kwaliteit van onderzoek en daarmee voor verdere innovatie van zorg.

video-thumbnail

Wetenschap & Promotietrajecten

Innovatie en vooruitgang vraagt om onderzoek, ontwikkeling en samenwerking. De stichting BeterKeten faciliteert en stimuleert sinds 2011 de samenwerking op het gebied van patiëntenzorg en wetenschap over de muren van zorginstellingen en specialismen heen. In de lopende samenwerkingsprojecten doet men samen onderzoek om de zorg te verbeteren. 

Vanaf 2016 reikt BeterKeten subsidie uit voor wetenschappelijk onderzoek. De subsidie gaat naar promotietrajecten binnen de BeterKeten ziekenhuizen. De promotietrajecten stimuleren innovatie op het gebied van kwaliteit en doematigheid van zorg en samenwerking binnen de regio.

Bekijk onze infographics: 
Moment of Science BeterKeten dec 2021 &
Moment of Science BeterKeten dec 2022

Subsidiecall VI 2023

Gesloten

Had jij een goed onderzoeksidee waarmee je positieve gezondheidsimpact op de regio realiseert? En wilde je hier samen met je collega's in de regio invulling aan geven? Dan hopen we dat jij jouw onderzoekidee hebt ingediend. De call is inmiddels gesloten.

De BeterKeten stelt voor de zesde keer voor de drie beste ideeën een subsidie beschikbaar van €207.000. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie zijn we op zoek naar voorstellen die aansluiten bij de gezamenlijke uitdaging om de zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit te houden én meerwaarde hebben voor de inwoners en (toekomstige) patiënten uit de BeterKeten-regio. 

De BeterKeten subsidiecall VI is gesloten!

Klik op de downloadbutton hieronder voor de volledige informatie over de subsidieoproep en de voorwaarden. Sluiting van de voorindiening was 7 juli 2023. 

We hebben diverse mooie aanvragen ontvangen. Binnenkort maken we bekend wie in aanmerking komt voor de centrale selectie. 
Heb je vragen? Mail naar subsidiecall@beterketen.nl

Wist je dat de BeterKeten voor de zesde keer deze subsidie beschikbaar stelt? De BeterKeten doet dit voor het verbeteren van de regionale samenwerking op het gebied van wetenschap. Download

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!