hoekje
hoekje
hoekje
hoekje
LinkedIn

Vaatchirurgisch Netwerk

BeterKeten ondersteunt de zorgprofessionals uit de betrokken ziekenhuizen bij het opzetten en realiseren van de regionale samenwerking van het nieuw te vormen vaatchirurgisch netwerk Rijnmond.

Lopend

Achtergrond

Voortkomend uit het betaalbaar houden van de toekomstige zorg en hoge kwaliteitseisen is er landelijk een beweging gaande om steeds meer samenwerking te organiseren in netwerkstructuren, zo ook bij de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie.

Ook het Integraal Zorgakkoord roept op tot verbeterende samenwerking, juiste concentratie en spreiding van zorg en (door)ontwikkeling in netwerk,- en expertzorg.  Vaatchirurgie wordt als een van de eerste aandachtsgebieden benoemd, waarin volumenormen als uitgangspunt genomen worden.

De vaatchirurgen uit de BeterKeten ziekenhuizen hebben het initiatief genomen om een Vaatchirurgisch Netwerk op te zetten en streven de volgende ambitie na.  

Ambitie 
Toekomstbestendige, kwalitatief hoogwaardige en passende vaatchirugische zorg in de regio Groot-Rijnmond, door het bieden van vaatchirugische zorg in een sterk samenwerkend regionaal Vaatchirugisch Netwerk.

Vaatchirurgisch Netwerk

Projectinformatie

Ambitie en doelen

Toekomstbestendige, kwalitatief hoogwaardige en passende vaatchirugische zorg in de regio Groot-Rijnmond, door het bieden van vaatchirugische zorg in …

Betrokkenen

Het Vaatchirurgisch Netwerk Rijnmond bestaat uit 6 ziekenhuisorganisaties aangesloten bij stichting BeterKeten. Vertegenwoordiging binnen het netwerk …

Resultaten

Voor het realiseren van de beoogde doelstellingen en resultaten is een projectstructuur opgezet.…

Volgende

Vulva Zorgnetwerk

Op de hoogte blijven?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!