Feestelijke start IC Rijnmond


De intensivisten van alle Intensive Care afdelingen in regio Rijnmond slaan de handen ineen in het samenwerkingsverband ‘IC Rijnmond'. Deze samenwerking zal een belangrijke bijdrage leveren aan kwalitatief hoogwaardige, doelmatige en beschikbare IC-zorg in de regio. Op dinsdag 17 mei wordt deze samenwerking feestelijk gestart. 

Wij nodigen iedereen die betrokken is bij de IC zorg in de regio, van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Een mooie gelegenheid om meer te weten te komen over deze samenwerking en de andere IC’s in de regio én een prachtige kans om collega’s van andere IC’s te spreken. 

Bij het samenwerkingsverband IC Rijnmond zijn de volgende ziekenhuizen betrokken: Albert Schweitzer Ziekenhuis, Erasmus MC, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Havenziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis, Maasstad Ziekenhuis, Rivas, Spijkenisse Medisch Centrum, Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het IJsselland Ziekenhuis. Het project wordt begeleid vanuit de stichting BeterKeten.

De feestelijke start vindt plaats op 17 mei van 17.30 tot 20.00 uur in 'De Brasserie aan de Maas' (5e etage van het Havenziekenhuis). Het programma start om 18.00 uur en wordt ludiek afgesloten waarna een borrel volgt. Interesse? Noteer de datum in uw agenda en meld je aan via info@beterketen.nl.

 

© 2021 BeterKeten

Ontwerp en realisatie door condept